Dette lover godt…

I går kveld kl 2400 ble lyset slokka og huset gikk til ro. Akira var litt urolig i buret til å begynne med med roa seg fort. Matfar som første stby vakt ved buret. Hun ble urolig i 0300- tida og ble sluppet ut for å tisse og roet seg umiddelbart i buret etterpå. Våken kl 0700 og rett ut igjen og det ble både bæsj og tiss.

Dagen i dag har vi trent litt kontakt og det funke utmerket. Vi har også trent innkalling og det funke like bra. Etterhvert kommer hun galopperende mot en og får en godbit. Utrolige Akira! Hun er så rolig og har allerede etter et døgn blitt så tillitsfull og kontaktsøkende til sine nye eiere.

Også har vi hatt det litt morsomt med katta til Hanne Mette. Akira har en sunn skepsis og katta forsøker forsiktig å nærme seg. Skjer ting for fort, skvetter katta til og reiser rygg, mens Akira forholder seg rolig og studerer “vesenet” med stor interesse.

Akira har allerede fått seg småturer med matmor og matfar.

Trappa ned til første etg var hun til å begynne med veldig skeptisk til, men med litt lokking ble det gjennomført. Deretter begynte hun på egenhånd å “trene” ned/opp trappa.

Til morrasmat ble servert tørrfor utblanda med litt vann. Vel, dette tror jeg bare smakte sånn passelig. Dosen ble ikke oppspist. Til middag ble det iblanda 3 cm hundepølse i tørrforet. Alt ble oppspist…smiley

Heltinna hviler nå kl 1715…smiley

Kl 1915 i dag ble hun veid og var 9,9 kg.

Kveldsturen etter kveldsmaten ble lagt til båthavna. På turen dit fikk vi hilst på en stor voksen hanhund. Akira va skeptisk og avga noen dype knurr, men tødde opp etterhvert, godt beskyttet av matfar. Den voksne hannhunden skjønte at dette ikke var noe for han.

I båthavna fikk Akira erfaring med det våte element. Kunne hun ha trudd at det det blanke var mulig å gå på? Vel, hun skulle i allefall følge meg som var godt over gangveien og sprang likegodt ut i sjøen og svømte 8-10 meter langs fjæra før æ fikk tak i ho. Ei nyttig erfaring…Hjemme måtte det dusjing til for å få vekk saltet.