Akira har fått besøk

I dag fikk Akira et uventa besøk av en Jack Russel-terrier. De holdt det gående i 1 time…

Terrier er terrier og Akira var litt skeptisk til å begynne med, men hun var absolutt med på leken. Det blei litt intenst; Akira var i strupen på terrieren slik at denne satte i et hyl. Dette overrasket Akira som hun ville si; “unnskyld, jeg mente det ikke sånn…”! Ellers hadde hun ikke kjangs å følge den raske terrieren som var både høyt og lavt.

Når leken var over, var det tissing på direkten, inne…smiley!

I dag har vi også trent mer på kontakt, sitt, innkalling og bur. Akkurat nå er Akira og matmor på tur ned til stranda. Kanskje blir det en liten tilnærming til havet, hvem vet…

2 thoughts on “Akira har fått besøk”

  1. Takk, takk. Det blir nok ikke blogg hver dag, men nå i starten er vi nok litt “hissige”. Du Henning finner nok veien hyppig til Sørøya, men det kunne jo vært artig å hatt dokker her ute i samla flokk i en eller annen anledning.Ja, vi er meget overrasket over at ho har knytta så sterke bånd så tidlig. Det gleder og motiverer oss veldig.

  2. Gratulerer med en flott blogg! Det blir artig å følge Akira <3 videre. Ekstra stas var det selvsagt å hilse på ho. og godt å se at ho har knyttet sterke band allerede 🙂

Comments are closed.