Modige Akira

En times tur på morrakvisten i dag gikk via båthavna for å teste om den blanke overflata, i dag noe mer opprørt, ble lagra i hukommelsen. Fjæra ble observert, men hun fulgte pent etter over gangveien. 5 cm sprekker mellom kaielementene snubla hun heller ikke i. Toppen av kransekaka var at hun, uten å vurdere faren, ble med matfar ut på utliggeren som var i noe bevegelse. Skulle tru at hun ikke hadde gjort anna!

Sjøbein setter hun jo også!!smiley

Vell ombord og ca 15 sekunder utsjekk av området, slo hun seg ned på matta innenfor døra. Der lå hun å glippa med øyan, hodet planta på labben, satte “radaren” på og fulgte nøye med hva matfar foretok seg.

1: Bildet viser matmor og Akira i en kosestund på gulvet, ja legg merke til at det er på gulvet og ikke i sofaen.

2: HMs katt og Akira; sjekk kor æ bryr mæ akkurat nå!

3: Vel, hvis det e lek du vil ha monsemann, så kan vi jo godt ta oss en runde…

4: Nå monsemann, e du i et hjørne og æ kan legge meg ned å observere ka du vil gjøre nå.

I natt var Akira 8 tima i buret med matfar stby ved buret. Det gikk helt rolig HELE natta, helt til matmor kom hjem fra jobb kl 0810. Da va det fullfart ut å tisse. Etterpå va det frokost som gikk ned på høykant og så ut igjen og da kom det bæsj. Flinke Akira! Godjenta Akira! Modige Akira!
Vi begynne etterhvert å få teken på tiss/bæsj signaler hun avgirsmiley.

4 thoughts on “Modige Akira”

  1. Hei Gerd. Takk for din hilsen. Har vært på deres blogg og synes den er veldig fin. Vi har store forhåpninger med vår schæferhund. Vår kennel Rottenhaller har gjort en god jobb med valpene. God jul og godt nytt år.

  2. Ja, dokker må ikke snakk! En riktig god jul og et godt nytt år til dere også. Og takk for godt og seriøst utført arbeide med valpene. Lykke til med kommende kull.

  3. Stakkars Akira som må kose på gulvet mens katta koser seg i sofaen 🙂 Vi ønsker dere alle en riktig god Jul, og et godt nytt år!

Comments are closed.