Akira 3 måneder

I dag den 27. desember er Akira 3 måneder og har vært 8 dager hos sine nye eiere.

Vi har hatt mange småe fine turer, noen i dårlig vær og andre i godt vær. I tillegg kan vi legge til skipshunden Akira, som i dag for første gang har vært med på sjøen og kjent bevegelsene en båt har. Noe små klynk til å begynne med, men når ingen andre “stresser” finner Akira det naturlig å falle til ro ombord.

Bildet er fra vår tur før vi dro til Øyfjord med båten for å sjekke status der etter div dårlig vær og spesielt høyt vann. Legg merke til at det høyre øret er begynt å henge litt…

Akira er også veid i dag og hun er 11 kg, 1,1 kg tyngre enn da hun kom i huset.

3-4 uheldige episoder med bæsj inne har det vært. Noe kan muligens skyldes stort fokus på HMs katt og dermed er det ikke lett for eierne å oppfange hennes signaler.

Forleden natt testa vi ut om hun kunne falle til ro i buret alene i rommet, men det gikk ikke så bra. Det går imidlertid bedre og bedre dag for dag. Vi trener daglig med buret og forsøker oss med klikker/kommando “bur” og godbit. Det funker greit. “Target” trening mot finger funker også greit.

Når vi har vært borte ei liten stund, er det “voldsomme” gledesscener som utspiller seg. Artig!

Noen flere bilder fra våre turer:

2 thoughts on “Akira 3 måneder”

  1. BAsert på de 10 siste dager så, ja, Akira er veldig flink og lærevillig. Kontakten er det overhodet ikke noe å si på. Nå er katta ute av huset så vi regner med at vi får enda med fokus…

Comments are closed.