Akira i Alta

Da har Akira i forrige uke, fra 16.-19.2.12, vært å besøkt sine søsken i Alta. Tøffingen Axosmiley og prinsessa av Gakkori Ashasmiley. I tillegg fikk Akira treffe sin “tante” Bitte, ei nokså streng tante som måtte holdes litt i ørene…smiley. Dessverre måtte mamma Qeya holde senga pga omstendigheter. Det var litt synd. Hun kunne nok ha instruert tante Bitte!

Torsdag kveld fikk Akira treffe Axo og de lekte fint sammen. Tøffingen Axo ble også oppfordret til å springe opp ei ståltrapp, noe han gjorde uten noen store betenkeligheter. Søstra Akira var derimot noe reservert, men kunne selvfølgelig ikke være noe dårligere. Akira har tidligere trent på slike ståltrapper med litt blanda resultat.

Fredag kveld var alle tre samla og det gikk i slutta tropp opp til Komsa. Der fikk de 3 utfolde seg. Litt “mobbe” tendenser av Akira, men synes hun allikevel “bet” godt i fra seg.

Søndag bar det på tur opp til Gakkorivannet. Axo kunne ikke være med da han var dratt på hyttetur. I stedet var tante Bitte med og hun var ganske intens mot Akira den første timen og måtte stadig irettesettes. Men det roa seg etter hvert. En flott tur i en fin natur.

Her er bildene og videoen fra turen:

https://youtube.com/watch?v=8LwdMFFzWyQ%3Frel%3D0

One thought on “Akira i Alta”

  1. Flotte bilder!! artig sekvens med katta og Akira <3, de har tydeligvis funnet tonen 🙂

Comments are closed.