Akira på lydighetskurs

Da har Akira (og eierne) gjennomført sitt første lydighetskurs. Det ble gjennomført i regi av Alta Hundeklubb(medlem) v/Kristian Larsen i perioden 27.4.-29.4.2012. Et meget interessant og nyttig kurs for både eiere og Akira.

<!–
WriteFlash('http://bilderlars.harthun.no/#18‘);
//–>http://bilderlars.harthun.no/#18

Det ble lagt mye vekt på å få eierne “klar i hodet” slik at en så godt som mulig kan formidle dette til voffsene. På kursets første dag ble det kun teori. Instruktør tok utgangspunkt i LP klasse 1. Mye av dette har vi trent på, men med andre hunder i nærheten ble vår fokustrening i miste laget.

Noe vi skal prioritere fremover er mye lek og at Akira fokuserer mer på oss. En ting er å leste tørr teori. Noe annet er når det demonstreres i praksis, både fra instruktør og medelever.

Akira er akkurat blitt 7 måneder og er fortsatt hvalp, så med tiden skal vi nok få til det meste tenker jeg!

Så hadde vi også et hyggelig treff med Asha, Akiras søster. Video legges ut i eget kapittel.