Akira på hyttetur

I går dro Akira med resten av flokken til Øyfjord på hytta. Bra vær var det også. Den her turen var bare oppfylling av ved før snøen forsvinn. Vi dro på ettermiddagen og planla å være til neste dag.

Akira begynner å bli båtvant, ikke tvil om det. Ved ankomst Øyfjord var ho og matmora ute på dekk for sette fast når vi kom til kaia. 1 meter fra kaia finner Akira ut at no vil ho på land, fort, fort, fort! Som tenkt så gjort, tar sats og hopper, men beregner avstanden totalt feil og lander med forlabbene på kaikanten og resten i sjøensmiley! Dette skjer mens matfar titter ut av side vinduet og manøvrerer til kaia. Matmora setter i et hyl og er redd for at Akira skal komme bort i propellene, men matfar ser hele situasjonen og kobler fra samtidig som matmora får tak i “dura-cellen” og får halt ho ombord igjen. Puh!

Vel ombord gjør “dura-cellen” ikke videre, i ly av situasjonen, enn at hun kommer inn i salongen for å riste av seg sjøen….., puh 2!smiley

Ny dusjet i ferskvann ligger “Dronninga av Sørøya” på sin plass på hytta.

I dag har hun, etter at hun slapp ut for en tisserunde, tatt knekken på 3 bx øl som stod ute til avkjøling. Hm, den tøtta! Ho har nok sikker fått i seg litt av det stoffet, men vi kunne ikke merke noe.

Ellers har ho “assistert” matfar i rep av gangvei. Kommet med snuten sin under armen mens matfar lå på kne på kaia, spasert inn/ut av båten, gått opp/ned på gangveien og ellers bare lagt på kaia og sett på.

Ho har også sett/hørt rype og hare og har vist stor interesse for disse.

Det blei ei kort helg i Øyfjord denne gang, “Onkel” Oddvar var også med.