…på en søndag mv

Tøtta våres vekker hannhunder på flere kilometers avstand. I går hadde en hund slitt seg og fant likegodt veien til Akira. Men hun var godt plassert innendørs og han fikk nøye seg med lukta til Akira i hagen smiley. Eieren ble oppringt!

Akira har merkelig atferd, men det er ikke så rart. Det mer merkelige er at hun setter seg i halvveis tisse/bærse stilling, skrevende og gående. Kan nesten se ut som treg mage, men tror ikke det. Hva mener kennel Rottenhaller? Kan nesten se ut som hun forsøker å markere?

Nå har vi starta arbeidet med en ny “residens” for Akira. Vi lager en hundegård på 50-60 m2 og der håper vi at hun vil trives og boltre seg. Vi fjerner 3 m3 med plen og jord og påfører grus i høvelig kvalitet.

Søndag var det et nydelig vær. Vi la turen til Storsandvika. Et nydelig område med ei fin sand strand og hekkende hysterisk Tjeld med unger. Noen kan gå på tur mens andre på holde hjulan i samfunnet i gang. Matmor kunne dessverre ikke være med pga jobb.

Her er vi akkurat kommet opp fra Storsandvika og tar oss en pust i bakken.

2 thoughts on “…på en søndag mv”

  1. Det ante meg! Akira blør fortsatt, 8 dager etter de første blod dråppan. Regner med at vi snart må være ekstra oppmerksom.

  2. Det høres ut til at endel atferd går arv. Akira sprer duftene over størst mulig område, og fordi det ikke skal være så enkelt for andre å tisse over hennes dufter. Alle våre hunder går å tisser 😀 Mor Qeya gjør dette utenom løpetid også, sjefstispe!

Comments are closed.