Miljøtrening i Alta

Akira er snart 14 måneder og hun ER en fantastisk hund, med et utrolig gemytt.
MEN; når hun kommer sammen med likesinnede og en skal forsøke å få kontakt, så er ABSOLUTT det meste blåst ut av hodet og ho ønsker å “oppsøke” sine frender. Kanskje ikke så unaturlig når hun til daglig omtrent IKKE har kontakt med sine likesinnede.

Har derfor vurdert det som særdeles viktig at Akira får slik trening og i og med at vi er medlem av Alta Hundeklubb og Schæferhund klubben, så benytter vi oss av anledningen til å delta på disse treningene.

Det er med håp å forvente at hundemiljøet i Hasvik viser interesse for slik trening. Det er absolutt på sin plass. Tidligere initiativ fra oss har ikke ført frem, men vi vil forsøke på nytt.

I morgen torsdag formiddag er det en mini miljømarsj og senere på dagen, kl 1930 er det en ny større miljømars. Vi gleder oss! smiley

2 thoughts on “Miljøtrening i Alta”

  1. smileyJa, det ville ha vært topp å få til et opplegg i Hasvik. Men det er no ikke så galt å dra til Alta en tur en gang i blandt heller…

  2. Miljøtreninga i dag gikk jo kjempefint 🙂 Akira datt raskt nedpå, og var veldig sosial og fin med de andre deltagerne (hundene). Jeg håper virkelig dere får til et miljø på Hasvik, slik at både eiere og hunder får et sosialt felleskap, og ukentlige treff å se fram til!

Comments are closed.