“Overfall” i egen hundegård

Akira har fortsatt løpetid og har blødd siden 26.12. og hun er nå i sin mest “villige” periode.

I dag skulle matfar i et møte kl 1000 i Breivikbotn og Akira ble satt ut i hundegården. Møtet var kortvarig og var hjemme igjen kl 1115. 1,5 time “alene” hjemme, ute i hundegården, skulle en anta skulle gå greit….

Vel hjemme hører jeg et hyyyl fra Akira og springer ut. Hva f.. ser æ, en kongepuddel vel forankra i Akiras bakpart smiley inne i hundegården..???!!! Hvordan i svarte har den klart å komme seg inn der?
Vel, den “stakkars” kongepuddelen var jo fanga og han skjønte fort at han hadde å gjøre med en meeget arg og snerrende 100 kg matfar, så han rømte like godt opp på verandaen og blei enda mer fanga! Vel nede i gården igjen fant den “stakkars” kongepuddelen ikke portåpninga, langt mindre den veien han hadde kommet inn, så han gjorde et fortvila forsøk på å hoppa igjennom et 2 m høyt stålgjerde, selvfølgelig uten å lykkes. Etter et par runder i hundegården, kommer han seg endelig ut. Eieren blei deretter oppringt av en meget sur og irritert matfar.

Dette betyr Alta tur og veterinærbesøk så snart som mulig. 2 sprøyter med 24 timers mellomrom som vi håper å kunne gjennomføre 17. og 18.1.13. Men aller først en blodprøve for å se om Akira er blitt drektig…smiley. Etter siste sprøyte skal det visstnok være en kontroll etter 10 dager. Håper dette ikke forstyrrer vår tur til GC den 1.2.13….

PS: Matfar antar at kongepuddelen har pressa seg i mellom trappetrinnene opp til verandaen. Trinnhøyden er 18 cm, er det virkelig mulig? I allefall; netting er satt opp!

3 thoughts on ““Overfall” i egen hundegård”

  1. Aldri hørt om Schæfedoodle??? Dåkker hadde sikkert fått en knall pris for dæm… og masse “ros” fra oppdretter 🙂

  2. Huffda, trasig når slikt skjer 🙁 Det er nok sannsynlig at 18 cm åpning er mer enn nok for en amorøs kongepuddel. Bare hodet går gjennom åpningen klarer de også å få med seg resten av kroppen…

Comments are closed.