Innimellom snøbygene…

Yr.no stemmer igrunnen ganske bra. I dag skulle det være en del snøbyger. Vel, vel, det får no så være. Det blåser og det snør. Men så skinner sola plutselig. Artig! Da kan en forlate “bunkersen” i kjelleren for å finne på noe mer fysisk smiley!

Akira, “skyggen”! Får hun ikke kommandoen “bli”, så skygger hun oss. Hun legger seg gjerne ved føttene til en. Også har hun en annen greie; når vi sitter foran TVen, så har hun så veldig lyst til å komme delvis oppå fanget for å bli kost med eller for å signalisere at nå vil æ ut.

Hun er litt hissig på andre hunder, men det må vi nok sette på kontoen for manglende kontakt med likesinnede. Ellers er hun veldig rolig og får ofte kommentarer på det.

Akira, en hærlig hund!

One thought on “Innimellom snøbygene…”

  1. Veldig flotte bilder av Akira 🙂 Artig å lese bloggen 🙂

Comments are closed.