Skitur 21.4.13

Denne søndagen var det så pass bra vær at vi hadde veldig lyst på en litt lengre skitur. Vel, som sagt så gjort. Vi pakker nødvendige ting og tang, hiver oss i bilen og bestemmer oss for å gå fra slakteriet ved Breivik og over til Nordsandfjorden eller Sørsandfjorden. Kommer frem og begynner å laste av, men noe vesentlig mangler; 1 par ski!!! F.. også, det er bare å returnere for å hente matmoras ski.

På returen stopper vi like godt på Svartbergan v/Bårvik og bestemmer oss for å gå derfra i stedet. Det her blei ruta vår:

For Akira blei det en fin trening med kløv og vi ble kvitt noen kalorier. Distansen er ikke mer en ca 10 km, men i deler av turen er det noe bratt og vi vurderte også faren for snøras. Her er noen bilder fra turen:

En flott tur, på tross av en dårlig start smiley