Akira 2 år i dag 27.9.13

Gratulerer med dagen Akira av Rottenhaller! Gratulerer med dagen Axo, A-Grimm og Asha.

Vår fantastiske godjente. Som 5-6 ukers valp var hun den største i kullet og den valpen med pels ulik de andre i kullet. I dag som 2- åring skinner det av henne. Hun har en kraftig blank pels, gemyttet er fantastisk og eksteriøret ellers er flott. Neste helg skal hun bryne seg mot flere hundre andre likesinnede. Det gleder vi oss til.

Til middag i dag har hun fått råe kyllingvinger og kyllingfilet. Hun klarte så vidt å sitte i ro før hun fikk klarsignalet.

I kveld har hun fått seg en fin tur med innlagte treninger, repetert deler av det hun kan; fri v/fot, dekk i fart, dekk/bli og innkalling 20 m til fot m/sitt på plass. Og så må vi trene på trav, det gjelder både Akira og matfar!