Masse sosialisering og sporing

29. mai hadde Hasvik besøk av Arne Hjeltnes i “Fly med oss”. Det var både folksomt og “hundsomt” på Hasvik Lufthavn. Akira var lit “bitch” mot andre hunder i 5 minutter, men så roa det hele seg og hun la seg rolig ned blant mennesker og dyr.
Mange barn ville gjerne hilse på Akira. Her er en av dem:
For å virkelig sette henne på en liten prøve, ble hun beordra opp i “toget” sammen med “andre barn”. Det gikk kjempe greit:
Underveis følger hun meg med blikket. Hun venter bare på en ny kommando, men hun blir stående ombord i toget helt til det stopper. På kommando hopper hun ut smiley
Sist søndag la vi opp til ei ny sportrening. Vi skulle følge 20 minutter etter matmor på jobb. Det gikk selvfølgelig greit. Hun fant også votten som matmor hadde “mistet” underveis. I tillegg fant hun også sporet hennes fra dagen før, dvs hun fant posisjon som matmor hadde stått dagen før å knipsa bilda av sandvolleyball gjengen.
Trekksele og langline ble benyttet.
Etter dette blei det en fin 7 km tur opp til Korsvikdalen. Isen er nå nesten borte fra vannmagasinet “Korsvikvannet”.