Så langt…

I kveld gikk vi en times tid rundt i Hasvik, bla i lysløypa for kanskje å få noen andre lukter i nesen. Lysløypa i Hasvik er omtrent fri for sne og det var utmerket å gå på fotan på frosset mark.

Ikke så godt lys å ta bilde i med et mobilkamera, men det får gå.
Vi gikk også via fotballbanen og ballbingen og fikk trent litt “på plass” opp mot en vegg. På forhånd har vi trent mye “kontakt” og “target”. Target- treninga er nyttig ift “på plass”.

Hjemme har hun disponibel seng og bur og vi har trent en del på disse kommandoer.

I dag har hun også vært alene hjemme på dagtid i buret ca 1,5 time. Hun hylte litt i starten, men roet seg etter ca 5 min kunne det virke som.

Akira er også veid i dag og vekta viste 12,1 kg(+2,2).

5 thoughts on “Så langt…”

  1. Det er rett og slett inspirerende å jobbe med henne. Det er også artig når teori stemme med praksis…

  2. Skjønner år Axo og jeg må legge oss i hardtrening for ikke å blitt knust nord og ned lydighetsmessig! 🙂 Artig å lese bloggen, og keep up the good work !

  3. Æ må legge til; alltid når vi går ut eller inn, så skal ho sitte. Å det “sitter” veldig godt nå. Når vi skal ut på tur så er det IKKE hysterisk aktivitet. Ho sitter pent å vente uten en lyd. Stor fordel i et lite påkledningsområde!

  4. Ho e så flik atte! Target var en grei ting å trigge ho til. Dokker skal se det blir “nåkka stort” av ho der. Knappe 3 uker å så flink allerede.

  5. Vi ser ho veks og trives 🙂 Vi har ikke prøvd target trening sjøl, men det høres spennende ut! Vi ønsker dere et godt nytt hundeår!

Comments are closed.