Noen hendelser

Det har gått noen dager siden siste blogging. Det betyr ikke at vi har lagt på latsida, nei! Mye morsomt har vi hatt det og trent har vi gjort med masse lek. Turer har det blitt hver eneste dag. Sist lørdag var vi tilogmed på sjøen å fiska. For det meste lå Akira bare å slumra, men med litt action på dekk (fisk) måtte hun jo bare følge med på hva i alle dager er det som skjer og hva er det de der matforeldran mine dræg opp av havet?

Heldigvis er det blitt stilt om natta, men når klokka blir 7 – halv 8, så vil hun gjerne ut på do og slik blir det jo. Når det er unnagjort, så blir det masse hilsing og så litt mat, så er det å vekke matmor eller matfar. Da setter hun seg ved soveromsdøra å piper og omtrent banker på døra. Hun blir sluppet inn og det er på nytt “ellevill” hilsing.smiley

Her om dagen kom hun overraskende på ei katt. Katta fresa og stakk og Akira etter. Det bar over en mur på godt over meteren og på nedsida var det is og hun gikk rett ut i spagat. Det gjorde veldig vondt for hennes ledd og hun peip, jamra seg og halta. Huff, huff, men etter et par minutter var hun fit for fight igjen!

Avslapping hører med etter tur, lek og trening.

Her om dagen på tur traff hun en godt voksen Tervuren. De hadde det veldig morsomt lenge. Vi treffer forøvrig ofte hunder av ymse raser. Trodde ikke det var så mange hunder som det faktisk er her på Hasvik. Positivt!

Nå har Akira vært hos oss i 1 måned og vi synes det har vært en helt grei og god opplevelse så langt. Vi gleder oss til å se den videre utviklinga.