3 måneder i Hasvik

I dag har Akira vært hos oss i 3 måneder. Det har vært 3 begivenhetsrike og lærerrike måneder både for Akira og eiere. Mye morro har det også vært.
Det har også sørga for at eierne sannsynligvis har har bevegd mer på seg enn det en ellers ville ha gjort.

I går søndag, blåste det sikkert stiv kuling, men med gode klær så gjør ikke det noe. Lørdagen satt vi stort sett inne å kura. Da var det sannsynligvis liten storm og snøbyger og det frista ikke noe særlig. Selv Akira synes ikke det var noe særlig å være ute…smiley.

Nå gleder vi oss bare til påsken og alt den fører med seg av turer på hytta.

På et eller annet tidspunkt ønsker Akira å vise frem sin vakre kropp. Det kunne faktisk ha blitt i Kvalsund i mai, men dessverre inntreffer det på et særdeles dårlig tidspunkt da andre aktiviteter er booket smiley. Vi håper på bedre klaff ved neste korsvei!