Veterinærbesøk og miljømarsj i Alta

…og så måtte vi til veterinæren i Alta etter hendelsen 9.1.13 i hundegården. Vi dro til Alta torsdag morgen og hadde avtale med veterinær kl 1000. Først ble Akira veid og vekta viste 29,3 kg. Etter det ble Akira undersøkt; hjerte, tenner og gap, buk med mer blei sjekka.
Først fikk ho ei sprøyte med trippelvaksine(anmodet av matfar). Neste vaksine er først om 3 år. Denne sprøya reagerte hun ikke noe særlig på.
Neste sprøyte var Alizin for å forhindre drektighet. Dette var en kraftig sprøyte og denne reagerte hun på med et lite klynk.

Neste dose skal settes etter 24 timer og den ble utført i dag kl 1000. Alt i alt tok Akira det pent og det ser foreløpig ut til at hun takler det bra. Matlysta virker å være normal og hun har ingen feber(nevnte bivirkninger).

I tillegg har vi klart å få med oss miljømarsj på torsdag kvelden.

Totalt 15 hunder var med på dette. Turen gikk fra Comfort på sentrum, langs Midtbakkveien, langs Altaveien til Finnmarkshallen, deretter forbi høyskolen, gjennom sentrum og tilbake til Comfort. Totalt 5.1 km i løpet av 1 time og 20 minutter. En kjemeflott tur med mange fine hunder i alle størrelser.

Det var fint å se at Akira roer seg fort blant de andre hundene. De hannhundene som blei for nærgående fikk et glefs til svar. Hyggelig å se at søstrene fort fant tonen. Akira fikk også hilst på Bohner og han blei relativt fort satt på plass.
Bohner er forresten en nydelig hund og håper han også mentalt utvikler seg positivt.

Akira takker for en særdeles hyggelig og nyttig tur smiley!

3 thoughts on “Veterinærbesøk og miljømarsj i Alta”

  1. …men Eva uttaler at Akira e ei masræv 😉 Vi har litt forskjellig syn på akkurat det. Hvis vi beveger oss litt rundt i huset, følger ho oss. Men ho blir også når ho får kommandoen “bli”. Æ gir Akira aksept for at ho vil være med flokken og at ho samtidig har fokus… 🙂

  2. Det var artig å se Akira igjen, hun utvikler seg fint og har blitt ei riktig vakker ung tispe. Verdensvant er hun også, selvsikker og stødig i omgang med andre hunder :-))

Comments are closed.