Akira den gode…

Er det rart at vi mennesker blir glad i våre hunder?

Den uforbeholdende glede Akira viser i så mange sammenhenger er godt å registrere. Hennes væremåte er bare utrolig og en kan ikke “unngå” å bli glad i den hunden! Hun er nysgjerrig på det meste, men har blitt en hund som lystrer, på tross av hennes egne instinkter som kanskje i mange tilfeller sier noe annet. I tillegg er hun uredd, svartbaken f.eks. Vår forrige schæfer(han), var livredd stupende fugler. Da søkte han beskyttelse nesten mellom beina våre smiley. Akira derimot, hun ønsker å sjekke ut en svartbak unge, på tross av svære stupende “nesten i hode på Akira” svartbaker. Hun bryr seg omtrent ikke, bare kikker litt opp med litt “svai i knærne”!

https://youtube.com/watch?v=itnRVkkL5dA%3Ffeature%3Dplayer_detailpage

I tillegg går hun ikke for å drepe måsungen, men skal bare lukte. Gode Akira….

For 1 år siden var det ikke mulig å ha Akira løs under plenklippingen. Hun stakk straks hun så et menneske på veien. Jeg tror jeg uttrykte noe frustrasjon i den anledning og i anledning innkalling. Nå derimot, er situasjonen totalt forandret. Mens gresset klippes, har hun fått dekk/bli- kommando. Hun ligger stille og rolig og ser på mens klippinga foregår og på mennesker som går forbi. Selv passering med gressklipperen 1 meter fra henne, får henne opp. Det er bare hodet som løftes og hun ser rimelig klar ut hvis gressklipperen skulle gjøre et utfall smiley!

Vår Gudsønn fra Helsinki er nå i Hasvik. Det er omtrent 1 år siden sist de to har møttes. Det skal bli både artig og interessant å se hvordan et nytt møte mellom de to vil utarte seg. Velkommen til Hasvik Johannes m/familie.

Her har vi de to gode bussene fra 28.6.2013:

One thought on “Akira den gode…”

  1. Kjempefin blogg! Ho er ei skikkelig godjente, ho Akira 🙂

Comments are closed.