Akira 10 md i dag

I dag er Akira 10 måneder. Hun skrider frem som hun har gjort; hun er veldig rolig, gemyttet beundringsverdig, hun har fart når det trengs, spenstig, i det hele tatt så er vi veldig tilfreds med Akiras utvikling. Hun beundres også av andre i lokalmiljøet for sin rolighet og lydighet.

I forrige uke og deler av denne har vi vært på hytta. Været har vært veldig blanda, fra strålende sol til øsende regn. Regnet har imidlertid ikke stoppa oss fra å nyte fin natur.

Her er en del bilder fra turer:

Her er vi på tur over Offervannet. Eva klargjør dorgeutstyret mens Akira nyter stillheten og alle luktene. Det ble ikke fisk på turen over Offervannet (1,8 km). Turen fortsetter opp til Mikkelvannet.

Her er Akira ved Mikkelvannet mens matfar står å fisker. Litt plasking i vannet fra Akira bidro ikke akkurat til noe fisk, men det er nå veldig koselig å ha ho med på tur.

Å så koselig vi har det. Mens kaffen koker opp på bålet er det om å gjøre å få med seg solstrålen. “Far og datter” nyter hverandres selskap og slapper av mellom slagene.

Dronninga på haugen. Akira, en flott turkompis som aldri er langt unna de andre i flokken.

En koselig stund ved bålet.

I løpet av turen har Akira fått seg noen knott/myggestikk rundt øynene og i buken. Det ser ikke ut til å plage henne. Akiras kompis, skotsk setteren Arja, hadde mygg olje som hun ikke hadde benyttet. Det ble vi veldig glade for. Vi tenkte rett og slett ikke på at mygg/knott kunne utsette Akira for noe ubehageligheter. Oljen ble påsatt i nakken og ved halerota.

Her er et bilde fra en tur hvor det regna noe så innmari. Vi er skikkelig blaut begge to. Bekker som vi normal har forsert enkelt, kunne ikke passeres på aktuelt sted. Så vi måtte finne et nytt sted å passere bekken(nå blitt til ei lita elv). Mens matfar måtte ta springfart for å hoppa over, tar Akira samme bekken ved stille lengde. Ingenting å si på jentas fysiske bakpart beskaffenhet smiley!
Før det lærte hun også at det ikke er så lurt å hoppe like etter matfar. I et tilfelle gjorde hun nettopp det og hun hoppa rett i fotan mine med det som resultat at hun slo seg og det kom et smertehyl fra henne.

På tross av mye regn, har det vært et trivelig hytteopphold. Det kommer til å bli flere stunder der.

One thought on “Akira 10 md i dag”

  1. Flotte bilder!! Akira er heldig som får boltre seg i slike omgivelser 🙂

Comments are closed.