Det var hunden sin det!

Prosjekt hundegård er starta for flere uker siden. Ting tar tid, skal vite! Og imens har vi brukt mye tid på hytta så det må jo også krediteres smiley. Trappa ned fra verandaen til hundegården står straks ferdig(puh, det holder hårdt for en amatørsnekker), så det kan ikke være mange ukene til det er klart for innflytting. Noen har allerede døpt den for Guantanamo…

Sist helg var vi igjen på hytta. Før det var det litt rocka stemning i huset med matmor og Akira i hovedrollen. Her tar de seg en svingom til Dire Straits:

På tur til Øyfjord vil matmor og Akira bli satt av i Karkefjorden for å plukke multer på tur til Øyfjord. Vi avtaler henting med båt på avtalt sted etter 3 timer. Imens drar matfar ut på grunnene i Øyfjord for å dorge småsei. Fangst ble det også, så da ble middagen berga. Matmor og Akira fant 3 kg multer, ikke værst det heller.
Morsomt å registrere at Akira var “helt vill” etter kokt småsei.

Neste dag drar hele flokken på multebærtur i lokalområdet ved hytta. En 3 timers tur ga 5 kg multer.

Vi har erfart at Akira er glupsk etter kokt laks også.

Hun begynner også bli særdeles båtvant. Det er ikke lengre nødvendig med lokking for å få henne ombord. Hun bare ganske enkelt tar sats å hopper. Underveis er hun som en gallionsfigur…

Ingenting å si på været DENNE dagen, men de helt store temperaturene var det no ikke!