Akira 1 år i dag

Gratulerer med dagen Akira! Gratulerer også til dine søsken A-Grimm, Asha og Axo.

I løpet av det året som er gått har Akira blitt en prektig unghund. I en periode var vi litt frustrerte over at Akira “kunne finne på” å være mer interessert i andre mennesker og reagerte ikke på sitt navn. Men med litt endring i strategi er dette ikke lengre noe nevneverdig problem.

Nå kan hun godt finne på bjeffe og reise bust til mennesker, noe vi tolker som; “herregud, hvem/hva er det der”? Det er i grunnen mye hun oppfatter som ” herregud, hvem/hva er det der”- greier smiley!

Men straks ho har fått lukta på mennesket, så blir ho litt “flau” over sin egen tåpelighet og vet ikke hva godt ho skal gjøre for å kompensere…

Generell lydighet sitter bra, men vi bør jo komme oss litt videre. “Tante Trude” sa så impulsivt her om dagen; “herregud kor lydig ho er”! Det må imidlertid sies at ho ikke vet eller har så veldig mye peiling akkurat. Det gjelder nok også de fleste som vi treffer på vår vei og kommer med likelydende kommentarer, men artig er det no likevel å høre smiley.

I dag til middag ble servert rå kyllingfilet og blodpølse og det tenker jeg var gode greier. Etter det blei det en 1,5 times tur med hodelykt oppe i Korsvikdalen og til båthavna. I morgen skal Akira, Matmor og Linda gå fra Sluskefjellet og til hytta i Øyfjord. Det blir nok en marsj på 5-7 timer. Matfar og “Onkel Oddvar” skal gå med båt og være velkomst komité.