Ei aktiv uke

Det er lørdag og vi kan se tilbake på ei svært aktiv uke. Økning i vekt fra 25,5 til 27 kg, på tross av mange turer og relativt høy trenings aktivitet. Totalt har vi tilbakelagt ca 30 km og 10 timer med “seriøs” aktivitet og trening.

I dag har vi vært i Storsandvika, ei flott lun bukt mot sørvest. Det var flott å gå da det meste av snø er forsvunnet. En sko nede i vannkanten vakte Akiras oppmerksomhet, dog var hun noe skeptisk til nevnte sko da den rørte litt på seg da bølgene traff den.

Området er meget fint for turgåere. Og i tillegg et utmerket område å trene hund i, for eksempel “stå”.

For øvrig trener vi på pt apport og dekk under sakte og hurtig marsj. Matfar synes vi har en fin utvikling i så måte. Litt artig å se at hun har begynt å lære seg våre rutiner. Ca 1645 legger hun seg på trappekanten å venter på at matmor skal komme hjem fra jobb smiley.

I den her uka har vi også hatt besøk av søster Asha og Henning. Vi fikk oss en fin tur på nesten 2 timer innover mot Hasfjord. Akira var litt “høy” i startfasen, men roa seg noe etter hvert. Håper det ikke går så lenge til neste treff.
Vi planlegger også å få med oss aktiviteter i Alta midt uke i nærmeste fremtid.

2 thoughts on “Ei aktiv uke”

  1. Takk for det Henning. No e vi akkurat kommet inn fra en fin kveldstur oppe i korsvikdalen. Bakken er hvit og hård og det var flott å gå der med hodelykt 🙂

  2. Takk for en flott tur sammen med dere og Akira! Asha hilser til sin kjære søster 🙂

Comments are closed.