Akira AD og HD rønkes

Da er det sånn bortimot bekreftet, noe som matfar har antatt, at Akiras hofter og albuer er ok.

Her er bilder av hennes hofter:

På tur inn til Alta den 25.2.13 tenker jeg; er det mulig å få rønka Akira i dag mon tro? Stopper bilen i Langfjord og ringer Alta Dyreklinikk. Joda, det er mulig. Kom oppom kl 1230 smiley. På tur inn til klinikken treffer jeg bror Axo`s matmor. “Kan æ være med å se”? Jajamensann! Der og da ble vi enige om at Kennel Rottenhaller v/Gry ikke behøvde å få info om dette. Det var bedre om hun fikk vite resultatet når det forelå smiley.

Her er Akira på tur inn i drømmeland:

Det hører med til historien at Kennel Rottenhaller v/Gry allikevel fikk viten om dette da hun med besøkte samme klinikk med egne hunder dagen ettersmiley. Pr dette tidspunkt foreligger det ingen offisielle resultater for Akira via NKK sine hjemmesider.