Godt nytt år!

Nyttårsaften, midnatt og raketter. Noen hunder er engstelige for smellene og lysspillene på himmelen. Noen hunder tar skade av det hvis en ikke håndterer situasjonen rett. Å være rett i “kampsonen” er nok ikke å foretrekke, uansett hund. En hysterisk “flokkleder” vil smitte over på hunden og du får en hund deretter.
I 2300- tida på nyttårsaften kledde vi på oss turklær, lasta opp ryggsekken med ved, varme klær, gløgg og litt “lysartikler” og, selvfølgelig, Akira. Turen gikk opp til Batteriet. Derfra kunne vi med god utsikt observere rakettene og smellene fra Hasvik. Selv sendte vi opp litt lys og noen få smell.

Smellene vet vi av erfaring at det bryr ikke Akira seg om. Hun ble også holdt på god avstand fra lysene og “ulene” som vi hadde med. Det hører også med til historien at bålet fungerte fint i le for vinden og gløggen smakte godt.

Akira med familie ønsker alle et riktig godt nytt år!