Innkalling og sauetest

Akira sturer…tror hun savner lekekameraten Sasha som reiste hjem til Alta forleden dagsmileyMatlysta er heller ikke på topp, måtte friste ho med litt lammerull og sylte.

Når ting er slik da må en finne på noe…hun skulle få snuse på sauer samt trening på innkalling. Utstyrt men lomma full av godbiter gikk vi ned på stranda. Der var det jo mange spennende fugler å springe etter, men hun ble fort lei av det siden de bare stakk av hele tiden….. Innkalling med bruk av godbiter fungerte veldig bra, kom hver gang jeg ropte, braaaaasmiley

Så var det sauetesten…vi la trøstig i vei over til sauebonden Svein. Etter forsering av sinte, bjeffende hunder(skummelt) kom vi fram…men ingen sauer å se, det var skuffende. Alle sauene var innendørs. men vi snuste inn lukta og fikk høre lyden av dem og saueskit e utrolig godt å spisesmiley

2 thoughts on “Innkalling og sauetest”

  1. Hei, har sett det, helt i orden det. God nyttårsfeiring til dere og:) Akira er forresten helt slått ut, ho er stappmett etter å ha lagt i seg tørrfor blandet med litt pedigreekylling + et griseøre:)

  2. Hei! Vi har brukt noen av deres bilder på vår hjemmeside, håper det er i orden. Samtidig vil vi ønske dere en fin nyttårsfeiring og et riktig godt nytt år 🙂 Gi Akira en god klem fra oss!

Comments are closed.