Sol, varme og tidlig vinter

…..å så tok dem å reiste fra mæ! Igjen!smiley…for å varme den bleike pelsen sin! Nesten 2 uker, men æ hadde en veldig god erstatning i “onkel Oddvar” smiley Han passa på mæ, han gikk tura med mæ og vi hadde det veldig fint vi toan. Men æ har mista så mye av den fine pelsen min og han onkel Oddvar synes æ ligne en sjakal. Huff, for ei sammenligning!

“Foreldran” mine synes også æ ser litt pjuskat ut med så lite pels, men æ kjenne at det holder på å veks ut ny for æ klør mæ så inn i granskauen mye.

I kveld har æ å “fattern” vært å gått/småsprunge en flott tur.
Se på mæ, æ e jo faktisk pjuskat. Den flotte halen min er bare halvparten i omkrets av den va for bare 1 måned siden.

Turen i kveld gikk halvveis til Hasfjord. Det blåste og fauk litt i flekkan, men det gjorde ikke nokka. Åsså fikk vi no trent litt også på nokka av det æ kan fra før. Æ har en liten misstanke om at de der “foreldran” mine planlegg å ska lære mæ nokka nytt. Vi prøve nån ting, bl.a sånn bakpartskontroll, men æ forstår liksom ikke helt…

Vel, vel, æ skal nok få det til og mer en det også!