Akira på rømmen i Tromsø

En flott dag. Dagen i dag 30. april 2014. Bryllupsdag. 20 år. Lenge. Må på en måte feires. Den forutseende frua i huset hadde bestilt billetter til Violet Road konsert i Tromsø. Da må en jo bare dit, med hunden i huset!

Hunden i huset, Akira av Rottenhaller, trives bra i båt. Også gikk turen til Tromsø helt bra. Været var topp det.

Vel, i og med at det var bryllupsdag, så måtte det jo bli en bedre middag før konserten. Akira ble lagt igjen ombord. På dekk bak kalesjer i trygg forvissning om at der skulle hun bli. Hun fikk til og med kommandoen BLI!

En bedre middag på Emmas Drømmekjøkken. Observerer en schæferhund ved domkirka. Ligner på Akira, men ser også at det er en person i nærheten av henne. Men så stikker schæferhunden avgårde i retning av restauranten. Springer ned og plystrer på henne, ser henne ikke, men ingen Akira. Antar da at det IKKE kan være Akira og går tilbake til vår utsøkte middag.

Ferdig på Emmas Drømmekjøkken, så går vi på Violet Road konsert som planlagt. Konserten var veldig bra så lenge den varte, helt til Politiet ringte om at de hadde en schæfertispe som vi var eier av. De hadde nemlig kontaktet Dyrebeskyttelsen og de hadde avlest chippen i nakken på henne.

Å for en gjensynsglede når tøtta ble henta utenfor hos Politiet. Å for noen hyggelige mennesker som hadde hanka ho inn.
Dette har skjedd oss før med vår han schæfer for leeenge siden.
Vel”forankra” i båten gikk turen tilbake til konserten. Da denne var slutt hadde tøtta på nytt brutt seg ut, men denne gangen satt ho fast i båndet. Resultat var 1(en) stk ødelagt glidelås i kalesjen og en hund som bjeffer noe inn i granskauen når hun får teften av oss.

No er ho helt utslitt etter alle strabaser. Her er et bilde av ho etter andre “utbrudd”!