Sportrening

Da var det på tide å følge opp den gode trenden til “Akira på rømmen i Tromsø”.
En nydelig kveld på Sørøya og en utmerket anledning til å drive med litt sportrening.

Planen var at matfar skal gå utover mot Singsnes. Området er mer eller mindre fritt for snø og ligger NW for flyplassen. Matfar gis 20 min forsprang. Ventetiden benyttes til litt fotografering.I dette lille vannet pleide vi som guttunger å bade.

Kan observere ekvipasjen på nesten 1 km avstand og ser at dem har fulgt et annet spor en mitt. Ringer og gir beskjed om at dem må gå tilbake og søke opp sporet igjen. Denne gang går det greit og ho følger sporet over gress, lyng, sand og stein. På dette berget(over) følger hun også sporet veldig fint. Hun går i den retning jeg har stått og fotografert, men finner også sporet der jeg har gått tilbake og der jeg sitter.
Hun ser meg, men kan ikke lukte meg og blir veldig skeptisk og bjeffer mot meg. Lykkelig blir hun når hun får teften av meg.

1,2 km spor gikk kjempe greit.