Knekt ulveklo mm

Etter tur med matmor på fredagskvelden, på full fart inn i hagen, treffer Akira noe og hun hyler noe aldeles forferdelig, lenge….
Vi kunne ikke se noen skader der og da.
Lørdag drar vi på hytta. På tur opp til hytta, skjer et nesten lignende hyl fra Akira. Undersøker henne og det viser seg at ulvekloa på høyre labb er knekt omtrent helt ved rota. Den bar henger og dingler. I tillegg har hun et sår i pelsen på innsiden av klofestet.


Hun blør litt og vi legger på en bandasje. Hun har smerter når vi berører poten/benet, og det går med mye godsnakk og godbiter før vi får lagt på bandasjen.

Ved skifte av bandasjen i dag, detter kloa helt av og vi kan se kjøttet i kloa fremstå.

I kveld har vi også snakka med Alta Dyreklinikk og oversendt bilde. Hun har fortsatt smerter når poten/beinet berøres, men med veldig forsiktighet får vi fjerna bandasjen og hun går nå uten etter råd fra veterinær. Veterinær er etter forklaringer fra oss noe usikker på om vi trenger å komme, men for sikkerhets skyld drar vi no innover til Alta slik at vi kan være trygge på at det vil bli bra.

Etter hvile halter hun litt, men tilsynelatende har hun det etter forholdende bra.