Hos veterinæren – rekonvalesens

Så bar det av sted til Alta Dyreklinikk på mandag den 14.10.
Etter en rask undersøkelse, blir Akira neddopa slik at en kan ta skaden i nærere øyesyn. Det viser seg at ulvekloa er knekt helt inn i festet.
Akira vil sove i minst i 2 timer, så vi drar likegodt å gjør andre ting.

Etter 2 timer drar vi tilbake og Akira sover fortsatt. Da får vi meddelt at hele tåa er amputert. Dette fordi en mener at det vil gi mindre komplikasjoner i ettertid. Greit nok!
Vi får resept på smertestillende og antibiotika.

Her er bilder fra klinikken. Akira må bæres ut i bilen. Hun er fortsatt groggy nå vi kommer hjem i 6- tida på ettermiddagen.
Ho blir veldig frustrert over skjermen og hun går på ting. Ikke bare bare å få innsnevra synet til bare 60 grader når en er vant til minst 200 graders vidsyn. Ho klager fælt om natta på grunn av skjermen, så vi tar å klipper den noe ned og det går bedre.
Om dagen bruker vi ikke skjerm i det hele tatt da hun lar foten være i fred. Etter 12 dager skal stingene tas og det kunne vi gjøre selv. Det blir jo spennende….

Allerede nå 6 dager etter inngrepet er Akira “fit for fight” og hun virker ikke å ha noen ubehageligheter etter inngrepet. Vi kan røre foten uten at hun på noen måte trekker seg unna.